23 Ekim 2008 Perşembe

HAVUÇ TOPLARI

Kimileri havuç ve tatlı ikisi bir arada nasıl olur diye düşünebilir ancak yerken çok önyargılı olduğunu anlayacaktır. Ayrıca söylemediğiniz takdirde içinde havuç olduğunu kimse anlamıyor. Cezerye severler için ise biçilmiş kaftan. Malzemeler: 5 adet orta boy havuç yarım su bardğı süt 1 su bardağı toz şeker 1.5 paket pöti bör bisküvi 1 su bardağı fındık kırığı hindistan ceviziHazırlanışı: Havuçlar rendenin ince tarafında rendelenir. Havuç rendesini tencereye alalım üzerine şeker ve sütü ilave ederek havuçlar suyunu çekene kadar pişirelim. Havuçlar ılınana kadar bisküvileri rondoda veya elimizle ufalayalım. Bir kap içine bisküvileri, fındıkları ve havuçları alıp iyice yoğuralım ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayalım ve hindistan cevizine bulayalım. (Dilerseniz kürdanlar batırarak servis edebilirsiniz.)DIV>

Hiç yorum yok: